De aanmeldperiode is helaas verstreken

De inschrijvingsperiode voor Het Grootste Kerstdiner is helaas verstreken, nu begint een tijd waarin de horeca vol enthousiasme aan de slag gaat om alle diners zorgvuldig voor te bereiden voor degenen die zich hebben aangemeld. Achter de schermen wordt er hard gewerkt om ervoor te zorgen dat iedereen tijdens de feestdagen van een heerlijke maaltijd kan genieten.

Het is dankzij de gulle bijdragen van verschillende donateurs dat dit evenement mogelijk is. Ben je nieuwsgierig naar de mensen en bedrijven die dit initiatief ondersteunen? Neem dan snel hier een kijkje!

We zijn ontzettend dankbaar voor de steun van deze donateurs, en hun bijdragen dragen bij aan het creëren van een onvergetelijke kerst voor iedereen die deelneemt. Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en volg ons op sociale media om meer te weten te komen over de voorbereidingen en de mensen achter dit bijzondere evenement. Samen maken we deze kerstperiode extra speciaal!

Horeca

Dit project wordt uitgevoerd in samenwerking met de Doetinchemse en Bronckhorster horeca.
Samen staan we sterk en samen staan we klaar voor Doetinchem en Bronckhorst. Graag stellen we u voor aan de deelnemende zaken.